Kusk   Frank Madsen

Til daglig er jeg værkføre på en møbelfabrik Jeg er formand for Fyenskøreselskab og har været medlem i 6 år Jeg har kørt med fjordheste i 12 år Da jeg mødte Tinna havde hun en kørehest og da fangede intressen mig Jeg har nu kørt konkurrance i 4 år, de første 3år var med 2-spand og i 2002 startede vi op med 4-spand og der ved blev Team Qvarfot til.

Kone-groom   Tinna Madsen

Til daglig er jeg dagplejer. Da jeg lærte Frank at kende havde jeg fjordheste. Han var ikke meget for heste, men som tiden gik blev det sjovt at være med på en skovtur. Jeg har redet og kørt meget, for sjovt. Jeg har haft fjordhest siden jeg var 16 år og før den tid hjælp jeg andre med deres fjordheste til kåringer.

Træner-kusk   Gunilla Nyman

Jeg er daglig leder og ridelærer i Sanderum Rideklub i Odense. Som dressurrytter har jeg uddannet og startet op til og med Grand Prix. I 1990 var jeg med Tomas Eriksson som groom da han vandt VM i Stockholm.

Børne   Anders - Louise

Vi er Anders, 9 år og Louise, 7 år. Vi er begge opvokset i en barnevogn på staldgangen og i en autostol på heste- vognen. Anton og Louise hedder vores ponyer og dem rider vi på og kører med. Vi elsker at stå bag på og at skridte hestene af.

Groom - kusk - Fay Jansen

Jeg startede med at ride en af Tinna og Frank's heste for 10 år siden. Jeg arbejder som maler og al min fritid går med hestene. Jeg har mange opgaver på holdet; jeg rider hestene, jeg er grooem både i marton, dressur og topkørsel og så hjælper hvor jeg ellers kan hjælpe til.

Groom - Niels Faurby

Bor sammen med Gunilla. Jeg er groom i Team Qvarfot, og kører med i martoen'en sammen med Fay eller Tinna. Arbejder som styrmand i A. P. Møller i Maersk Supply Hjælper også til, med det praktiske.

Team hjælper - Perle Larsen

Bager kager og laver mad, som holdet er meget glad for. Og så er jeg mormor til Louise og Anders.
SUPRA BLEEKER WOMEN,SUPREME X NIKE AIR MAX 98 SHOES,TIMBERLAND 6 INCH BOOTS HERREN,TIMBERLAND 6 INCH BOOTS,TIMBERLAND 8 INCH BOOTS MEN,TIMBERLAND CHUKKA BOOTS