Jeg startede med at køre heste, eller nærmere sagt hest, for ca. 12 år siden. Tinna havde "Bitten" og en gammel jumpe, som hun kørte lidt med. Tiden gik og så fik vi købt "Lykke" hos Henriette Ellegård. Vi kom i snak med nogen fra F.K.S. og så skulle det prøves, her lærte jeg Morten Birkely at kende.

Morten hjalp mig med at køre "Lykke" til, så nu havde vi et 2 spand, det var sejt, pludselig var jeg bidt af at køre. Vi fik flere heste og købte ejendommen her, så vi kunne have hestene hjemme. "Ekspres" og "Lykke" blev mit første spand. Jeg fik senere en vogn (Maraton) og en Ponnyvogn uden buk, som jeg selv lavede buk til, så havde jeg en dressurvogn og en maratonvogn, så nu måtte vi prøve et stævne, det er ca. 6 år siden, det var sjov at deltage i, så det blev til omkring 2 stævner om året. Vi fandt hurtigt ud af, at ponnyvognen var for lang, så vi lånte en musefælle af Jens Peter Hansen.

Pludselig blev "Ekspras" syg og vi mistede ham, vi måtte på jagt efter en ny hest, vi fandt en hoppe "Gro Engvang" hos Hans Flugt, som vi købte og igen hjalp Morten med at køre til, så vi atter kunne køre.

Til Stævnerne var jeg dybt inponeret når 4 spandene kom, jeg havde så småt prøvet at holde linerne hos Morten og jeg hjalp ham lidt, når han skulle noget, vi læssede tit hestene og kørte ned til Morten, hvor vi kørte først 2 spand og så sluttede vi med 4 spand, mine 2 ved stangen og 2 af Mortens oldenburgere forløbere.

Med tiden havde vi selv 4 heste, som kunne køres, så nu skulle der 4 heste for vognen. Første gang vi viste os med 4 spand var på Gelsted marked 2001, det gav "blod på tanden", nu skulle vi rigtig til at køre, vi havde 2 vallaker på 4 år, som der skulle køres til, så vi havde 2 reserve heste, men så kom der "en kæp i hjulet", jeg blev syg og kørte ikke et halvt års tid. Efter denne ufrivillige pause kom jeg på banen igen og fik kørt vallakerne til.

Vi deltog i forskellige udflugter og ture,ved Fyns Mesterskabet på Egeskov 2002 fortalte Jens Søndergård,at der ikke var meldt andet end et firspand til D.M., så om det ikke var noget for mig at være med. Jeg syntes, det var en stor mundfuld, men Troels var hurtig til at sige, at han gerne ville hjælpe med træningen og Mogens ville gerne bruge sin ferie på DM og så var bolden givet op.

Efter fyns mesterskabet startede vi tre træningsstævner i Jylland Vi havde ingen dressurvogn eller maratonvogn til 4-spand. Dressurvognen kunde vi låne af Troels, han havde en jagtvogn, som kun skulle sættes en krog på til forskær, vi lavede et forskær selv, som vi afprøvede på dyrskuet, hvor vi var med til opvisningen. Maratonvogn hjalp svigermor med. Vi tog til Kærsgård i juni med 5 heste, det gik rigtigt godt for os. Vi blev nr 2 i presentationen, nr 1 i dressur, nr 1 i maraton, nr 1 i top og samlet nr 1

I juli gik turen til DM i Herning, det er for os dage, der sent bliver glemt. Al den tid vi hade brugt på hestene gav pote, vi blev samlet nr 3 Der blev sagt om vi hade lyst til at komme til VM for ponnyer i Østrig år 2003, det må jeg nok sige at vi har lyst til, så vores mål er Østrig.

Jeg er i mellemtiden blevet udtaget til bruttolandsholdet for ponyer hvor Jørgen Konge er holdleder. Men inden jeg sagde ja, til dette havde jeg en snak med hjælperne, for klare det selv ville jeg ikke kunne. Som hjælper har jeg , Tinna, Troels, Lena, Fay, Niels og Gunilla Nyman, som vi lærte at kende til DM.

Hun er ridelærer i Sanderum Rideklub og der begyndte Anders og Louise at gå til ridning snakken gik og hun hade lyst til at hjælpe os, hun har redet heste for Tomas Eriksson og Christer Påhlsson i Sverige så hun kender en del til kørsel på det plan.

NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST